Goodbye TAWAU....

Sampaikan pesanan dikala kerinduan....

Carian ini dijana oleh google:

Custom Search

V.I.P Bloggers...

Jika anda juga ingin menjadi V.I.P Bloggers seperti mereka.... dapatkan maklumat lanjut di sini! Kenali bloggers popular ini dengan klik pada setiap gambar di bawah:

"I like your comment" pada facebook

Perhatian2...
ada fungsi terbaru pada facebook....




Perasan sesuatu yang baru? anda kini dapat LIKE komen rakan anda...
Tak percaya? jom cuba~~~

Ben Lang (16) mampu buat duit dari internet

Semakin hari, semakin bertambah usahawan muda di internet... hari2 orang luar negara jugak yang naik.. negara kita bila lagi? takkan asyik nak main facebook jak 24 jam?


Siapakah Ben Lang? Ben Lang atau nama penuhnya Benjamin Lang berumur 16 tahun berasal dari New York.
Untuk mengetahui bagaimana BenLang buit duit dari internet, saksikan video di bawah.




Maklumat lebih lanjut berkaitan Ben Lang, Klik di sini

Hapuskan Everybody draw Muhammed day May 20th



Laman page rasmi "Everybody draw Muhammed day May 20th" telah pun di hapuskan setelah ramai umat islam "report" kan page itu kepada Facebook Inc . syabas di ucapkan. namun begitu.. Mereka (ahli page Everybody draw Muhammed day May 20th) telah create satu lagi laman page yang sama sebagai back up kepada page yg telah di hapuskan. Saya ingin minta tolong rakan2 untuk report page tersebut.


Caranya:

masuk ke sini:
http://www.facebook.com/pages/Everybody-draw-muhammed-day-May-20th-back-up/124602334226418

kemudian klik butang report (sebelah kiri bahagian bawah)

Terima kasih diucapkan buat mereka yang telah bertindak. :)

 

Mr. P dah report... anda bagaimana?

Apa maksud LOL?

| 1 comments



Tadi aku tengah asyik online di facebook, tiba-tiba ada seorang rakan bertanya, "apa maksud LOL" aku pun dengan semangat explain kat dia....
tiba-tiba idea mula tercetus, lalu aku pun buat ringkasan tersebut pada blog ini...

LOL bermaksud  laughing out loud, laugh out loud, atau ada kala nya sebagai lots of laughs.

ada juga perkataan lain syang membawa maksud seperi LOL ni...
contohnya kat bawah:

ROFL pula bermaksud rolling on the floor laughing

BWL pula bermaksud bursting with laughter

Akibat penggunaan kelambu

 

siapa yang tak pernah merasa tidur dalam kelambu?
Kelambu sebenarnya bertujuan bagi menghalang serangan dari nyamuk..
tetapi kalau sudah jadi seperti ini?

P/S: Mr. P lebih rela kena serang oleh nyamuk daripada terlibat dalam kejadian seperti ni... hehehe....


web tracker